Sangeeta Ramdin

Eendrachtsweg 36, 3012LC Rotterdam

Samen gaan we op een ontdekkingsreis: het vaststellen van doelen en op zoek naar oplossingen met behulp van een stukje wetenschap.


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij

Ik ben werkzaam als psycholoog en praktijkondersteuner bij huisartsen in omgeving Rotterdam. Vanuit mijn omgeving heb ik vaak teruggekoppeld gekregen dat ik empathisch en behulpzaam ben. Zodoende kreeg ik het verlangen hier mijn beroep van te maken. Ik heb werkervaring opgedaan in het Penitentiair Psychiatrisch Centrum, Stichting Prisma en Psychiatrisch Centrum Suriname.

Opleiding

Master Psychologie aan de Universiteit van Leiden.

Werkwijze

Mijn werkwijze is vooral oplossingsgericht. Samen gaan we op een ontdekkingsreis: het vaststellen van doelen en op zoek naar oplossingen met behulp van een stukje wetenschap. ‘Jou in je eigen kracht zetten’ is mijn motto! Daarnaast kan ik cognitieve gedragstherapeutische interventies en EMDR inzetten om de gestelde doelen te behalen.

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.