Sosiela Bholasingh

Eendrachtsweg 36, 3012LC Rotterdam

“Tijdens mijn behandelingen zal je doorgaans de kwaliteiten; geduld, luisteren, verbanden leggen, maar ook confrontatie waar nodig zien terugkomen.”


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij

Als afgestudeerde arbeids- en organisatiepsychologe heb ik mij aan het begin van mijn loopbaan bezig gehouden met onder andere de volgende thema’s; motivatie, werkdruk, prestaties, werkbevlogenheid en diversiteit binnen organisaties. Het werk was leuk, echter ik miste diepgang en de verbinding met individuen. Om deze reden heb ik het roer omgegooid door in de geestelijke gezondheidszorg te werken. Wat mij hierin geboeid heeft gehouden is dat je voor langere tijd de commitment aangaat met een cliënt met als doel preventie, stabilisatie, verbetering of terugvalpreventie.

Opleiding

Master Arbeids en Organisatiepsychologie
Cognitieve Gedragstherapie
EMDR
Schematherapie

Werkwijze

Tijdens mijn behandelingen zal je doorgaans de kwaliteiten; geduld, luisteren, verbanden leggen, maar ook confrontatie waar nodig zien terugkomen met het doel om de relatie tussen gedachten, gevoelens en gedragingen te kunnen onderzoeken en begrijpen. Het doel van de behandeling is om de gestelde behandeldoelen te behalen middels maatwerk door het inzetten van een combinatie van wetenschappelijk bewezen technieken en de behoefte van de cliënt. De behandeling kan aangeboden worden in het Nederlands, Engels, Hindi en Hindoestaans.

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.