Sümeyye Polat

Eendrachtsweg 36, 3012 LC Rotterdam Rotterdam

“Elke stap telt en samen komen we verder”


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij

Mijn naam is Sümeyye (uitspraak: Suu-Mee-Yè) en ik ben werkzaam als psycholoog op de locatie Rotterdam. Ik heb verschillende ervaringen opgedaan binnen de geestelijke gezondheidszorg en ik heb gewerkt met diverse doelgroepen. In het bijzonder heb ik ervaring met ADHD en in (neuropsychologisch) onderzoek. Met veel passie en compassie voer ik mijn vak uit. Naast mijn werk als psycholoog geniet ik in mijn vrije tijd van lezen en bewegen.
 

Werkwijze

Mijn benadering is cliëntgericht, wat inhoudt dat ik niet geloof in een “one-size-fits-all” aanpak. Elke cliënt staat centraal en wordt gezien als uniek, met eigen specifieke klachten en behoeften. Samen onderzoeken we de factoren die een rol spelen in deze klachten. Tijdens onze eerste ontmoeting creëren we helderheid over de doelen en verwachtingen van de behandeling. De behandelsessies stem ik af op de specifieke behoeften van de cliënt. Mijn doel is het bieden van een veilige omgeving waarin de cliënt ruimte krijgt voor onder andere verkenning, begrip en groei, wanneer het even niet gaat. Belangrijke kernwaarden die ik waarborg zijn respect, empathie en integriteit. Het is voor mij van essentieel belang dat elke cliënt zich gehoord en gezien voelt in de therapeutische relatie.
 

Opleiding

Bachelor Klinische Psychologie en Master Klinische Neuropsychologie
Diagnostiek & Behandeling van ADHD bij volwassenen

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.