Yvonne Witt

Eendrachtsweg 36, 3012LC Rotterdam

“Ik bied een luisterend oor in een rustige en veilige omgeving.”


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij

Ik ben Yvonne, woon in Voorburg en werk met veel plezier in Rotterdam. Mijn bachelor en master Klinische psychologie heb ik behaald aan de Open Universiteit. Daarna heb ik gewerkt bij praktijken in Rijswijk en Den Haag, waar ik volwassenen behandelde met uiteenlopende klachten, in zowel korte als lange trajecten. Momenteel volg ik de opleiding tot psychotherapeut aan de Universiteit van Antwerpen. Mijn ervaring betreft o.a. angstklachten, trauma (PTSS), stemmingsklachten, persoonlijkheidsproblematiek. Mijn aanpak kenmerkt zich door betrokkenheid, geduld en praktische nuchterheid.

Werkwijze

Samen gaan we op zoek naar oplossingen voor herstel en verlichting van klachten. Soms kan het nodig zijn uit te zoeken waarom je doet zoals je doet en waar het vandaan komt. Misschien wil je beter kunnen omgaan met bepaalde situaties, zoals bij overspoelende emoties of in het contact met anderen. We beginnen altijd in het hier en nu: waar loop je tegenaan, wat belemmert je en waar heb je last van. Ook kijken we naar wat juist goed gaat
en staan we stil bij wie je bent. Ik bied een luisterend oor in een rustige en veilige omgeving.

Opleiding

Postmaster Psychotherapie (in opleiding)
Master Klinische psychologie
Cognitieve gedragstherapie
EMDR
Schematherapie
ACT (Acceptance and Commitment Therapy)

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.