Anne Mathot

Mariahoek 6, 3511LD Utrecht

“Graag ga ik grondig te werk zodat we niet alleen je klachten van dit moment aanpakken, maar je ook trainen om als het ware je eigen therapeut te worden.”


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij

Mijn stijl kenmerkt zich als intuïtief, persoonlijk en direct, maar altijd met het doel en de behandelroute voor ogen. Ik voel mensen goed aan en heb een rustige uitstraling, maar zal ook zeker de vinger op de pijnlijke plek leggen waar nodig. Graag ga ik grondig te werk zodat we niet alleen je klachten van dit moment aanpakken, maar je ook trainen om als het ware je eigen therapeut te worden. 

Opleiding en werkervaring

Ik ben opgeleid tot master in de klinische psychologie aan de Universiteit Utrecht in 2010, en heb daarna opleidingen gevolgd in cognitieve gedragstherapie, schematherapie, EMDR en creatief coachen. Ik werk sinds 2011 als psycholoog in de GGZ en heb ervaring opgedaan met zeer verschillende mensen en klachten, te denken valt aan: depressieve-, angst-, trauma- en persoonlijkheidsproblematiek. Verder heb ik nog een achtergrond als sociotherapeut in de verslavingszorg.  Naast mijn werk voor Psycholoog Nederland heb ik sinds 2017 een eigen coachpraktijk, Ongebaande Paden, waarin ik creativiteits-trajecten aanbiedt gericht op persoonlijke- en loopbaanontwikkeling.

Persoonlijk

Naast mijn werk als psycholoog en coach, hou ik veel van natuur-avonturen, van creatieve uitingen zoals schilderen en van inspirerende gesprekken en ervaringen met familie of vrienden. Ik woon samen met mijn vriend en twee katjes in Utrecht en we hebben de droom ons eigen Tiny House te bouwen.

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.