Hester Ter Horst

Mariahoek 6, 3511LD Utrecht

Als therapeut vind ik het belangrijk om jou een veilige en vertrouwde omgeving te bieden, waarin alles bespreekbaar is en je ruimte krijgt om te groeien en ontwikkelen.


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij

De redenen voor mensen om op een bepaald moment naar de psycholoog te stappen kunnen heel uiteenlopend zijn. Heb je last van angstklachten, somberheid of zijn er bepaalde patronen waar je maar tegenaan blijft lopen? Samen kijken we of we hypotheses kunnen vormen over het hoe en waarom, want zonder inzicht in je eigen mechaniek weten we ook niet waar we aan moet werken. Als therapeut vind ik het belangrijk om jou een veilige en vertrouwde omgeving te bieden, waarin alles bespreekbaar is en je ruimte krijgt om te groeien en ontwikkelen. Ik ben empathisch, begripvol, geduldig en zo nodig confronterend, maar altijd met de nodige humor en nuchterheid. De gesprekken lopen niet via een vaste route, maar samen kijken we waar jij mee geholpen bent; de ene keer is dit meer praktisch van aard en de andere keer meer inzicht gevend, maar altijd met het doel dat ik als therapeut uiteindelijk overbodig wordt.
 

Gegevens

AGB: 94102120
BIG: 9921084625

 

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.