Lili Chu

Mariahoek 6, 3511LD Utrecht

Ik vind het belangrijk om samen met jou tot een hulpvraag te komen, waarbij we steeds weer kritisch kijken naar hoe de gesprekken aansluiten op jouw dagelijks leven en functioneren.


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij

Afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan in het behandelen van volwassenen met verschillende soorten problematiek. Hierbij vind ik het vooral belangrijk om kijken naar hoe deze klachten jou in het dagelijkse leven beïnvloeden en wat we denken nodig hebben om jou te helpen.

Werkwijze

Als psycholoog help ik je graag om meer inzicht te krijgen in je eigen gedrag, gedachten en gevoel. Ik vind het belangrijk om samen met jou tot een hulpvraag te komen, waarbij we steeds weer kritisch kijken naar hoe de gesprekken aansluiten op jouw dagelijks leven en functioneren. Jouw behoefte is belangrijk om vast te stellen welke methoden het meest passend zijn voor de behandeling. Het doel is om samen oplossingsgericht de klachten te benaderen en hier concrete tools en handvatten voor te leveren. Hierbij is mijn werkwijze empathisch, betrokken en integer. Ik hecht er veel belang aan om jou de veiligheid te kunnen bieden zodat jij jouw traject met vertrouwen ingaat.

Opleiding

Ik heb de opleiding Klinische Psychologie bij de Universiteit Leiden afgerond, dit heb ik gecombineerd met een tweede opleiding in de gedragswetenschappen bij de Erasmus Universiteit Rotterdam. Daarnaast heb ik me verder gespecialiseerd in de cognitieve gedragstherapie en acceptance and commitment therapy.

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.