Merel van den Ende

Mariahoek 6, 3511LD Utrecht

“Ik wil je helpen zelf met je problemen aan de slag te gaan en je kracht terug te vinden, zodat je na de behandeling zelf verder kunt.”


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij (GZ-psycholoog)

Mijn naam is Merel van den Ende. Ik ben GZ-psycholoog en sinds 2009 werkzaam in de GGZ. In mijn rol als behandelaar ben ik toegankelijk en vind ik het belangrijk een goede verbinding te maken. Vertrouwen is hierbij voor mij van belang; zowel jouw vertrouwen in mij als behandelaar, als mijn vertrouwen in jouw sterke kanten. Ik wil je helpen zelf met je problemen aan de slag te gaan en je kracht terug te vinden, zodat je na de behandeling zelf verder kunt. Humor vind ik een waardevol onderdeel binnen de sessies en met mijn ontspannen manier van contact maken hoop ik dat je je snel op je gemak zal voelen binnen de behandelkamer. Tijdens de sessies zal ik je confronteren wanneer dat belangrijk is, en je steunen waar dat nodig is. Balans in het leven vinden is mijns inziens een essentieel doel van behandeling. Ik baseer mijn behandelingen voornamelijk op cognitieve gedragstherapie, maar maak ook gebruik van andere technieken, waaronder EMDR. Hiermee probeer ik de behandeling zo vorm te geven dat deze het best past bij jouw klachten en persoonlijkheid, vanuit een evidence based basis.

Werkervaring

Ik heb zowel ervaring in de Specialistische GGZ als in de Basis GGZ en heb met veel verschillende cliënten mogen werken. Zo heb ik in onder andere in de verslavingszorg gewerkt en aan de start gestaan van een GGZ instelling in Spanje, voor Nederlandse cliënten met complexe burn-out klachten. Ik heb dan ook twee jaar met veel plezier in Spanje gewoond. De afgelopen jaren heb ik cliënten behandeld met o.a. depressie, angstklachten, paniekklachten en burn-out, maar ook met trauma en persoonlijkheidsproblematiek. Ook heb ik mij gedurende meerdere jaren gefocust op psychologisch onderzoek naar bijvoorbeeld autisme, ADHD en persoonlijkheidsproblematiek. 

Gegevens

AGB: 94114513
BIG: 89932767225

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.