Verpleegkundig specialist

We zijn op zoek naar een ervaren verpleegkundig specialist om onze groeiende ggz-instelling mee te versterken. Wil jij een cruciale rol spelen bij het bieden van hoogwaardige cliëntenzorg? Lees dan snel verder, want Psycholoog Nederland is per direct voor 32 uur op zoek naar een verpleegkundig specialist (loondienst/zzp) in Amsterdam, Hilversum en Utrecht

Over de functie 

Als verpleegkundig specialist zie je jouw cliënten zelfstandig en ben je bekwaam om voorbehouden handelingen uit te voeren. Daarnaast schrijf je mogelijk medicatie voor en diagnosticeer je. Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden zullen zijn: 

 • Als regiebehandelaar werk je samen met zorgprofessionals om geïndividualiseerde behandelplannen voor cliënten te ontwikkelen en uit te voeren; 
 • Om de week deelname aan intervisie-afspraken, samen met regiebehandelaren en jouw verpleegkundig specialist-collega;
 • Bewaken en evalueren van de voortgang van de cliënt en zo nodig behandelplannen aanpassen; 
 • Medicijnen en behandelingen toedienen zoals voorgeschreven; 
 • Cliënten en hun families informeren over strategieën voor gezondheidsmanagement en ziektepreventie; 
 • Bijhouden van een nauwkeurig en up-to-date patiëntendossier. 

Veel van onze cliënten melden zich aan met klinische stoornissen, zoals een depressie, angststoornis of burn-out. Wij kijken graag breder naar wat de cliënt specifiek nodig zal hebben. In de praktijk houdt dit in dat we interventies inzetten om zowel het psychische, somatische, relationele èn maatschappelijke functioneren te verbeteren. Bij Psycholoog Nederland behandel je niet alleen de diagnose, maar help je de persoon. Als verpleegkundig specialist draag je hieraan bij doordat je een onderdeel bent van ons multidisciplinaire team.

Werken bij Psycholoog Nederland 

Onze organisatie is te omschrijven als groeiend, dynamisch, ruimdenkend en toegankelijk. We vinden het belangrijk om ons persoonlijk en gelijkwaardig op te stellen. Werken bij Psycholoog Nederland betekent werken met toegewijde collega’s waar je jezelf kunt zijn. We werken hard en lachen veel samen. Regelmatig organiseren we activiteiten, waaronder teamuitjes en borrels.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Hilversum, waar onze ondersteunende afdelingen en diverse behandelteams te vinden zijn. Op de behandellocaties Amsterdam, Rotterdam en Utrecht vind je voornamelijk behandelteams. 

Waar wij blij van worden 

 • Een afgeronde opleiding tot Verpleegkundig Specialist GGZ met specialisatie in de psychiatrie en een actieve verpleegkundige licentie/certificering (o.a. BIG-registratie) is een vereiste;
 • Minimaal 2 jaar klinische verpleegkundige ervaring; 
 • Sterke communicatieve en interpersoonlijke vaardigheden; 
 • Toewijding aan het leveren van cliëntgerichte zorg. 

Arbeidsvoorwaarden 

 • Een salaris tussen € 4.468,- en € 5.848,- bruto per maand (FWG 65), op basis van een 36-urige werkweek; 
 • Vakantietoeslag (8%) en eindejaarsuitkering (8,33%); 
 • Reiskostenvergoeding volgens de cao ggz; 

Meer informatie en solliciteren 

Ben je al enthousiast, maar heb je nog vragen (bijvoorbeeld over de zzp-regeling)? Je kunt ons via verschillende kanalen bereiken: 

 • E-mailadres: hr@psycholoognederland.org 
 • HR-telefoon: 06-28434187 (bel of app ons) 

Geen vragen meer? Dan zien wij graag jouw motivatiebrief en cv tegemoet per mail.

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.