Finance Manager

Ben jij een doortastende financiële professional die niet alleen een scherp oog heeft voor cijfers, maar ook een hart voor de Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ)? En ben je 32-40 uur beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Als Finance Manager binnen Psycholoog Nederland krijg je de kans om een cruciale rol te spelen in het financiële hart van onze organisatie en indirect een maatschappelijke bijdrage te leveren

Over de functie

Als Manager Finance ben je de financiële spil in het web, waarbij je niet alleen verantwoordelijk bent voor de accurate vastlegging van de boekhouding, maar ook een strategische bijdrage levert aan de ontwikkeling van de organisatie. Je wordt uitgedaagd op diverse fronten, waaronder het opstellen van business cases, maken van analyses en prognoses, en het actief beheren van debiteuren en facturatie. Verder stel je jaarlijks de begrotingen op en houd je je bezig met de efficiëntie van de bedrijfsprocessen. Verder ben je verantwoordelijk voor de gehele maand-, kwartaal- en jaarafsluiting. We hebben een omzet rond de 10 miljoen en een personeelsbestand van ongeveer 100 medewerkers. 

Als Manager Finance heb je nauw contact met directie en ben je onderdeel van het MT (Management Team). Daarnaast geef je leiding aan het Finance team, bestaande uit twee collega’s. Je zal voornamelijk op locatie in Hilversum werkzaam zijn, maar werken vanuit huis of op andere locaties is ook mogelijk.

Werken bij Psycholoog Nederland

Psycholoog Nederland biedt geestelijke gezondheidszorg aan volwassenen. Onze organisatie is te omschrijven als groeiend, dynamisch, ruimdenkend en toegankelijk. We vinden het belangrijk om ons persoonlijk en gelijkwaardig op te stellen. Werken bij Psycholoog Nederland betekent werken met toegewijde collega’s waar je jezelf kunt zijn. We werken hard en lachen veel samen. Regelmatig organiseren we activiteiten, waaronder teamuitjes en borrels.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Hilversum, waar onze ondersteunende afdelingen en diverse behandelteams te vinden zijn. Op de behandellocaties Amsterdam, Rotterdam en Utrecht vind je voornamelijk behandelteams. 

 

Waar wij blij van worden

 • hbo/wo werk- en denkniveau (richting Finance & Control, Accountancy of Bedrijfseconomie);
 • je beschikt over minimaal 5 jaar werkervaring als Senior Accountant, Financial Controller, Finance Manager/Director, CFO, Financieel Manager/Directeur of soortgelijke functie;
 • je bent stressbestendig;
 • uitgebreide Excel kennis;
 • proactieve houding; 
 • flexibel;
 • analytisch sterk
 • teamspeler met leiderschapskwaliteiten.

Wat wij bieden

 • Een jaarsalaris tussen €63.711 en €82.749 (incl. 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering) o.b.v. 40u p/w conform salarisschaal FWG 60 cao ggz;
 • 25 vakantiedagen;
 • pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn (12,9% eigen inleg en 12,9% inleg werkgever);
 • reiskostenvergoeding volgens de cao ggz; 
 • opleidingsbudget;
 • een dynamische werkomgeving waarin jouw bijdrage direct impact heeft;
 • leuk en gezellig team.

 

Meer informatie en solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel en ben je klaar voor deze uitdagende rol? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar hr@psycholoognederland.org. We kijken uit naar jouw sollicitatie!

 

E-mail: hr@psycholoognederland.org
Tel: +31 628434187

 

Psycholoog Nederland

Emmastraat 53a

1213 AK te Hilversum
Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.