Manager Zorg / Regiebehandelaar

Ben jij een gedreven professional met een passie voor management en zorg? Bij Psycholoog Nederland krijg je de kans om de rol van Manager Zorg en regiebehandelaar te combineren. Je speelt een cruciale rol in het gehele diagnostiek- en behandelproces, waarbij je verantwoordelijk bent voor de uitvoering van diagnostiek, consultaties en behandeling van patiënten. Maar dat is niet alles – jij bewaakt dit proces bovendien vanuit een overkoepelende visie.

Over de functie

Als Zorgmanager draag je de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van zorg, zowel op het gebied van inhoud als structuur. PN streeft naar evidence-based zorg, met systematische evaluatie en verbetering om persoonlijke en effectieve zorg te waarborgen. Een tweede belangrijke verantwoordelijkheid omvat de ontwikkeling van personeel en teams, waarbij de focus ligt op opleiding en groei in kennis, vaardigheden, en attitude.

In samenwerking met de Manager Bedrijfsvoering deelt de Manager Zorg de verantwoordelijkheid voor doelmatigheid, met als doel het optimaal benutten van capaciteit, en voor communicatie naar cliënten, waarbij een heldere presentatie van het behandelaanbod centraal staat.

De taken van de Manager Zorg omvatten het vervullen van een expertrol op het gebied van zorginhoud. Dit houdt in het vaststellen van diagnostische procedures en behandelingen op basis van wetenschappelijke evidentie, portfoliokeuzes van PN, en beschikbare capaciteit. Daarnaast is de Manager Zorg verantwoordelijk voor het delen van beschikbare expertise binnen de organisatie en het aanstellen van aandachtsfunctionarissen op specifieke vakgebieden. Je doet dit alles in nauwe samenwerking met de Directeur Zorg aan wie je regelmatig rapporteert. 

Naast je rol als Manager Zorg werk je tevens als regiebehandelaar. De verdeling van je werkzaamheden zal aanvankelijk 50/50 zijn, maar kunnen op termijn meer richting de managementkant gaan.

Als regiebehandelaar werk je op onze gezellige locatie in Amsterdam (de Pijp). Je werkzaamheden als Manager Zorg voer je locatieoverstijgend uit, waarbij je bereid bent om met regelmaat alle locaties te bezoeken.

Werken bij Psycholoog Nederland

Onze organisatie is te omschrijven als groeiend, dynamisch, ruimdenkend en toegankelijk. We vinden het belangrijk om ons persoonlijk en gelijkwaardig op te stellen. Werken bij Psycholoog Nederland betekent werken met toegewijde collega’s waar je jezelf kunt zijn. We werken hard en lachen veel samen. Regelmatig organiseren we activiteiten, waaronder teamuitjes en borrels.
Ons hoofdkantoor is gevestigd in Hilversum, waar onze ondersteunende afdelingen en diverse behandelteams te vinden zijn. Op de behandellocaties Amsterdam, Rotterdam en Utrecht vind je voornamelijk behandelteams. Op dit moment hebben we meer dan 100 medewerkers. 

Waar wij blij van worden

 • Een gedreven BIG-geregistreerd Klinisch Psycholoog met passie voor zorg;
 • je bent 32 uur per week beschikbaar;
 • ervaring in het managen van zorgprocessen;
 • samenwerking is jouw kracht, zowel binnen teams als met de directie;
 • flexibiliteit om te schakelen tussen de rol van regiebehandelaar en Manager Zorg;
 • behandelervaring met cliënten met persoonlijkheidsstoornissen, bijvoorbeeld aan de hand van (groeps)schematherapie;
 • ervaring en affiniteit met psychodiagnostiek;

Wat wij bieden

 • Een salaris tussen € 6.343,- en € 8.903,- bruto per maand (FWG 75), op basis van een 36-urige werkweek;
 • vakantiebijslag (8%);
 • eindejaarsuitkering (8,33%);
 • pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
 • reiskostenvergoeding volgens de cao ggz;
 • opleidingsbudget.

Meer informatie en solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel en ben je klaar voor deze uitdagende rol? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar hr@psycholoognederland.org. We kijken uit naar jouw sollicitatie!

E-mail: hr@psycholoognederland.org
Tel: +31 628434187

Psycholoog Nederland Amsterdam

Lizzy Ansinghstraat 163-2

1072 RG te AmsterdamNeem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.