Zzp-basispsycholoog Breda

Wij zijn per direct op zoek naar twee enthousiaste en betrokken basispsychologen met een beschikbaarheid van minimaal twee dagen op zzp-basis in Breda. Klinkt dit nu al interessant? Lees dan snel verder!

Over de functie

Als zzp-basispsycholoog bij Psycholoog Nederland zal je, mogelijk naast een huidige baan/opdracht waarbij je vanuit je eigen praktijkruimte werkt, zelfstandig je ggz-cliënten behandelen binnen zowel mono- als multidisciplinaire trajecten met diverse problematiek. Je werkt binnen een (zzp)-behandelteam waar ieder zijn eigen specialisme heeft. Je leert dus ontzettend veel van elkaar. Elk behandelteam wordt geleid door een ervaren (zzp) gz-psycholoog.

Veel van onze cliënten melden zich aan met klinische stoornissen, zoals een depressie, angststoornis of burn-out. Wij kijken graag breder naar wat de cliënt specifiek nodig zal hebben. In de praktijk houdt dit in dat we interventies inzetten om zowel het psychische, somatische, relationele èn maatschappelijke functioneren te verbeteren. Bij Psycholoog Nederland behandel je niet alleen de diagnose, maar help je de persoon. 

Werken bij Psycholoog Nederland 

Onze organisatie is te omschrijven als groeiend, ruimdenkend en toegankelijk. We vinden het belangrijk om ons persoonlijk en gelijkwaardig op te stellen. Werken bij Psycholoog Nederland betekent werken in een enthousiast team met toegewijde collega’s waar je jezelf kunt zijn. We werken hard, maar lachen ook hard samen. Regelmatig organiseren we dan ook teamuitjes en borrels.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Hilversum, waar zowel ondersteunende afdelingen als diverse behandelteams te vinden zijn. Op de behandellocaties Amsterdam, Rotterdam en Utrecht vind je voornamelijk behandelteams. 

Samenwerken 

Je behoudt je zelfstandigheid en werkt middels een Raamovereenkomst van Opdracht. Dit betekent dat cliënten zich aanmelden bij Psycholoog Nederland en jij de behandeling van de cliënt in opdracht van Psycholoog Nederland uitvoert. Als basispsycholoog werk je nauw samen met een ervaren (zzp) gz-psycholoog. Je zal kortdurende en oplossingsgerichte behandelingen in het kader van mono-trajecten uitvoeren. De regiebehandelaar zal het behandelproces overzien. Ook is het de bedoeling dat je de cliënten bespreekt met andere psychologen middels (digitale) intervisie. Wat zijn de voordelen?

 • Wij helpen je met het opzetten van een ‘eigen zaak’ als je nog geen zelfstandige bent;
 • Omdat wij de financiële afwikkeling rechtstreeks met de cliënt regelen, hoef je geen eigen financiële administratie te voeren (en nemen wij ook het risico van niet betalende cliënten over);
 • Je kan gebruik maken van ons softwaresysteem (ZorgAdmin);
 • Wij werven de cliënten voor je, waardoor je hier zelf geen tijd/financiële middelen in hoeft te investeren;
 • Via ons portaal heb je beschikking over vele behandelprotocollen.

Vergoeding

Hier geeft Lesley jou telefonisch graag meer toelichting over.

Waar wij blij van worden

 • Minimaal 2 dagen beschikbaar;
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring (ná het behalen van je diploma) in een GGZ-omgeving, waarvan ook op multidisciplinair niveau;
 • Ervaring met de diagnoses: angst- en stemmingsstoornissen, burn-out, obsessieve-compulsieve en verwante stoornissen, trauma- en stressgerelateerde stoornissen;
 • Ervaring met behandelmethodes als CGT en EMDR;
 • Ervaring met schematherapie (pré).

Belangrijk

 • In het bezit van een geldige LOGO-verklaring (of een van de alternatieve voorwaarden volgens de website van het Zorgprestatiemodel); 
 • Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s kan onderdeel uitmaken van de procedure om in aanmerking te kunnen komen voor deze functie.

Meer informatie en solliciteren

Ben je al enthousiast, maar heb je nog vragen? Je kunt Sanne Groenink via verschillende kanalen bereiken:
E-mailadres: s.groenink@psycholoognederland.org

Telefoonnummer: 06-19439795 (bel of app mij)

Geen vragen meer? Dan zie ik graag jouw motivatiebrief en cv terug per mail.

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.