GZ-psychologen en basis psychologen gevraagd.

 

Wij zijn altijd op zoek naar psychologen die graag, mogelijk naast hun huidige baan, in de basis-GGZ en/of SGGZ willen werken. Werk vanuit je eigen huis of praktijk.

Over ons:

Psycholoog Nederland is onderdeel van B4 Solutions

Onze psychologen (basis, NIP, GZ) werken , in de basis-GGZ, SGGZ of voor de werkgever/bedrijfsarts. Deze overlapping zorgt voor snelle doorverwijzing en terugkoppeling, zowel intern als extern.

Onze mission statement is problemen en oplossingen van een cliënt zo dicht mogelijk tot elkaar brengen. Dat doen wij vanuit onze visie namelijk ervoor zorgdragen dat cliënten goed , snel en adequaat geholpen worden.

Dit bereiken we enerzijds door het hanteren van een cognitieve en oplosingsgerichte werkwijze tijdens onze behandelingen en anderzijds door bruggen te bouwen en barrières te doorbreken tussen verschillende (zorg) professionals.

Samenwerken met Psycholoog Nederland

Indien je basis psycoloog, GZ-psycholoog, psychotherapeut of klinisch psycholoog bent, dan is het mogelijk om bij ons aan te sluiten. Je behoudt je zelfstandigheid en werkt middels een Raamovereenkomst van Opdracht. Dit betekent dat cliënten zich aanmelden bij Psycholoog Nederland en de behandeling van cliënt in opdracht van Psycholoog Nederland uitvoert.

Geen administratie en afspraken met verzekeraars

Wij nemen de gehele administratie voor je uit handen. Wij regelen de financiele afwikkeling rechtsreeks met de zorgverzekeraar of met de cliënt. Hierdoor hoef je geen financiële administratie bij te houden.

Software

Je kan gebruik maken van ons (online inloggen) software systeem Zorgadmin. Hierin kan je het intakeverslag en het eindverslag rechtstreeks (via zorgmail) naar de huisarts en de cliënt sturen. Daarnaast maken wij gebruik van een voor-en nameting (E-health). Tevens zijn er ook andere vragenlijsten beschikbaar.

Protocollen

Via onze online drive heb je beschikking over verschillende behandelprotocollen.

Wij leveren de cliënten

Via onze site gaan wij lokaal adverteren en zorgen ervoor dat je gevonden wordt. Wanneer een cliënt zich aanmeldt, nemen wij een korte intake af. Klachten en de omstandigheden die tot deze klachten geleid hebben, worden in kaart gebracht. Vervolgens zetten wij de intake in jouw agenda in Zorgadmin.
Je kan ook zelf cliënten aandragen. Het uitgekeerde bedrag voor het behandeltraject zal dan iets hoger zijn.

Vergoeding van het traject

Onze diensten zijn btw-vrij. Met een master diploma psychologie zijn jouw diensten ook vrijgesteld van btw. Voor BIG geregisteerde psychologen: 82 euro per sessie (directe tijd). Voor basis psychologen: 65 euro per sessie (directe tijd).

Intervisie en overleg

De behandelingen van Psycholoog Nederland zijn kortdurend en oplossingsgericht. Daarnaast maken wij gebruik van de evidence based technieken die passen bij het behandeltraject. Hierin is veel mogelijk. CGT, EMDR, exposure, mindfulness technieken, etc. Wij organiseren workshops over de effectieve "tools" die wij inzetten. Daarnaast is het de bedoeling dat je de cliënten bespreekt met andere psychologen van Psycholoog Nederland.


De geschikte kandidaat voor deze vacature:

- Is een basis psycholoog, GZ-psycholoog, klinisch psycholoog of psychotherapeut met minimaal 2 jaar werkervaring (Dit houdt in dat je behandelervaring MOET hebben met cliënten hebt mbt angsten, depressie, burnout).
- Heeft bij voorkeur specifieke kennis en ervaring op het gebied van oplossingsgerichte therapie.
- Kennis en ervaring met behandelprotocollen op het gebied van depressie, angst, burn-out.
- Opleiding EMDR therapeut is een pré.
- Kennis van prosoftware, zorgadmin is een pré.

Solliciteren:

Graag ontvangen wij een CV en een sollicitatiebrief. Je kan ze versturen naar info@psycholoognederland.org

Voor meer informatie over de vacature kan je bellen naar Psycholoog Nederland 035-6315980