Praktijkondersteuning geestelijke gezondheidszorg aan huisartsen (POH-GGZ).


Psycholoog Nederland kan de gehele module en de financiële afwikkelingen op zich nemen, waardoor u geen werkgeversverplichtingen en administratie heeft. Hierdoor kunt u zich blijven richten op de zorg voor uw patiënten.

 
- Praktijkondersteuners zijn allen psycholoog NIP met ervaring in de GGZ.
- Praktijktijkondersteuners krijgen op een regelmatige basis supervisie en intervisie.
- Geen ruimte beschikbaar? Wij zorgen voor een spreekuurlocatie bij u in de buurt.
- Wij gebruiken E-health en online vragenlijsten.

 

Financiering POHGGZ

 

 

Detacheren:

Wij kunnen één van onze psychologen in uw praktijk laten werken voor een uurtarief (45 euro per uur). U behoudt zelf de regie over het module- en consulttarief.

Overname moduletarief en consulttarief

U kunt er ook voor kiezen om het moduletarief en het consulttarief door ons over te laten nemen. Wij declareren dan rechtstreeks bij de verzekering in plaats van u elke maand een factuur te sturen. Dit scheelt u niet alleen administratietijd, maar wij zorgen ervoor dat uw budget zoveel mogelijk naar productie wordt ingezet. Het enige wat u hoeft te doen is één keer per kwartaal het aantal patienten in uw bestand door te geven via viplive. In viplive kunt u ook zien hoeveel consulten er zijn afgenomen. u kunt aan de hand van de rapportages zien of u minder of meer wilt en kunt afnemen. Indien u wilt zien hoe eenvoudig het uploaden van de patiëntenaantallen gaat, dan kunt op deze link klikken.

 

OPBRENGSTEN:

Om het zo overzichtelijk en transparant mogelijk te houden, hanteren wij onderstaande verdeelsleutel.

Voor u het consulttarief en voor ons het moduletarief.

Moduletarief:

Wij gebruiken het moduletarief om het grootste gedeelte van de kosten mee te betalen (inventaris, telecom, automatisering, intrumentarium, intervisie, supervisie, loon POHGGZ-er en administratiekosten).

Consulttarief:

Per kwartaal maken wij het consulttarief over op uw rekening. Hiervan kunt u de kosten van de extra spreekkamer en het overleg met de POHGGZ mee financiëren. In een werkdag van 8 uur kunnen er gemiddeld 12 consulten plaatsvinden. Dat is 226 euro per dag dat u van ons ontvangt.

 

Huisvesting:

Indien u geen ruimte beschikbaar heeft dan rekenen wij 30 euro per dagdeel voor het beschikbaar stellen van een ruimte bij u in de buurt. Dit houden wij in op het consulttarief.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Wilt u graag een rekenvoorbeeld van uw praktijk? Neem dan contact met ons op.

U kunt bellen naar Luchie Klein Twennaar 06-53116983 of een e-mail sturen naar l.kleintwennaar@psycholoognederland.org