Modules en groepsbehandelingen

Onze modules en groepsbehandelingen zijn onderdeel van een zorgpad in de specialistische GGZ. Samen met de psycholoog die het diagnostiek traject met je doorloopt wordt er gekeken welke individuele modules en/of groepsbehandelingen aansluiten op je zorgvraag.

De groepsbehandelingen zijn naast je individuele gesprekken. Assertiviteitstraining is een goede aanvulling wanneer je last hebt van sociale angst of een burn-out. De groepsbehandeling Zelfbeeld sluit goed aan bij mensen met een depressie, angst of burn-out die tevens een laag zelfbeeld hebben. Mindfulness is breed inzetbaar. Bij depressie, angsten, burn-out.

Modules Beeldbellen

De psycholoog die het diagostiek traject met jou doet en via beeldbellen psycho-educatie geeft over je diagnose, kan ook verschillende modules aanbieden. Tijdens het teruggavegesprek van de intake wordt één van deze modules mogelijk aangeboden als extra ondersteuning voor je behandeling.

Beeldbellen:
Cognitieve training

Beeldbellen:
Toegepaste relaxatie

Beeldbellen:
Zelfbeeld

Beeldbellen:
Time-management


Beeldbellen:
Primaire steungroep

Er wordt gekeken naar “problemen binnen de primaire steungroep” die er mogelijk voor zorgen dat jouw diagnose versterkt wordt. De psycholoog zal dit samen met jou oplossingsgericht aanpakken. Dit kunnen oa zijn: Woonproblemen, werkproblemen, relatieproblemen, opvoedingsproblemen, problemen gebonden aan de sociale omgeving, financiële problemen

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.