Groepstrainingen

Modules, groepsbehandelingen en ondersteunende gesprekken.

Onze modules, groepsbehandelingen en ondersteunende gesprekken zijn onderdeel van een zorgpad in multidisciplinaire behandeling. Samen met de psycholoog die het diagnostiek traject met je doorloopt wordt er gekeken welke individuele modules, groepsbehandelingen en/of ondersteunende gesprekken aansluiten op je zorgvraag.

De groepsbehandelingen vinden plaats naast je individuele gesprekken. Een beperkt aantal deelnemers vormt samen een groep en komt (meestal) wekelijks bijeen om samen met de behandelaren bepaalde onderwerpen te behandelen en/of bespreken.

Zo is assertiviteitstraining een goede aanvulling wanneer je last hebt van sociale angst. De groepsbehandeling gericht op het zelfbeeld sluit goed aan bij mensen met een depressie of angst die last hebben van een laag zelfbeeld. In de schemagerichte groepstherapie wordt gewerkt aan het leren herkennen en doorbreken van hardnekkige patronen. Mindfulness-based cognitive therapy is breed inzetbaar en in te zetten bij verschillende problemen, zoals depressie, angsten, burn-out en lichamelijke klachten.


Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.