GZ-psychologen gevraagd

Wij zijn op zoek naar GZ-psychologen die naast het behandelen ook regietaken op zich willen nemen voor de BGGZ en SGGZ. De standplaats is Hilversum of Amsterdam voor minimaal 2 dagen per week. Verdiensten zijn gebasseerd op functieschaal 70


of bel +31 (0)35 631 59 80 om een intake in te plannen.

Over ons:
Psycholoog Nederland (onderdeel van B4 Solutions) is een groeiende, dynamische, ruimdenkende en toegankelijke organisatie. We vinden het van belang om ons transparant en laagdrempelig op te stellen zowel voor onze cliënten als onze medewerkers.

Locatie Hilversum:
Op onze hoofdvestiging in Hilversum wordt oa de diagnostiek van de SGGZ uitgevoerd en tevens wordt hier behandeld. Onze frontoffice ( 5 personen plus manager) en onze backoffice zijn hier ook gesitueerd.

Backoffice –> Finance & control ( 4 personen), HR
Behandelteam –> 5 PioG’s, GZ-ers, klinisch psycholoog, 6 basispsychologen.

Wij zijn op zoek naar GZ-psychologen die graag als regiebehandelaar in de generalistische basis-GGZ en gespecialiseerde GGZ in Hilversum willen werken. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om zelf te behandelen. Wij zijn ook praktijkopleider van de GZ-opleiding. Hierdoor kunnen wij ook de mogelijkheid aanbieden om als werkbegeleider of supervisor voor onze PioG’s te fungeren.

Locatie Amsterdam:
Wij zijn op zoek naar GZ-psychologen die graag als regiebehandelaar in de generalistische basis-GGZ en gespecialiseerde GGZ willen werken in Amsterdam. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om zelf te behandelen. Wij zijn ook praktijkopleider van de GZ-opleiding. Hierdoor kunnen wij ook de mogelijkheid aanbieden om als werkbegeleider of supervisor voor onze PioG’s te fungeren.

In Amsterdam werken nu 17 psychologen verdeeld over verschillende locaties. Per april zullen wij een nieuw pand in de Pijp betrekken bestaande uit 16 kamers. Collega’s op deze locatie zijn: basispsychologen, PioG’s, collega regiebehandelaren en psychiater.

Functieomschrijving regiebehandelaar
De regiebehandelaar coördineert het zorgproces en draagt de verantwoordelijkheid voor de integraliteit van het behandelproces. Daarnaast is de regiebehandelaar voor alle betrokkenen, inclusief de patiënt/cliënt en diens naasten, het centrale aanspreekpunt. Je zult als regiebehandelaar meerdere uitvoerende behandelaren voor de diverse behandeltrajecten binnen de BGGZ en SGGZ aansturen. De regiebehandelaar heeft daarmee zijn eigen behandelteam (en bepaalt mede welke uitvoerend behandelaren worden aangenomen). Tevens ben je verantwoordelijk voor het vaststellen diagnose/behandelplan en coördinatie van de behandeling (BGGZ & SGGZ): de regiebehandelaar stelt diagnose en behandelplan vast, evalueert behandeling en sluit een traject af. De regiebehandelaar kan bij de voorbereiding of uitvoering van zijn taken andere zorgverleners inzetten. De medebehandelaar is verantwoordelijk voor het eigen professionele handelen. Hij geeft zelfstandig uitvoering aan (delen van) het behandelplan. Bij de evaluatie van behandelingen is dit direct een moment om functioneren van behandelaar te monitoren.

Vergoeding
Salariëring geschiedt volgens de salarisschalen zoals vastgesteld in de CAO GGZ 2019-2021 betreffende salarisschaal functieschaal 70.

Functie-eisen
Je bent BIG geregistreerd GZ-psycholoog
Je hebt kennis van en ervaring met behandelprotocollen op het gebied van stemmingsstoornissen, angststoornissen, burn-out, etc. Behandelervaring met persoonlijkheidsstoornissen (bijvoorbeeld aan de hand van schematherapie).
Opleiding EMDR therapeut is een pré.
Kennis van ZorgAdmin is een pré.
Ervaring en affiniteit met psychodiagnostiek is een pré.
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Solliciteren:
Voor meer informatie over de vacature kan je bellen naar 085 0645864 . Je kunt jouw motivatiebrief en cv sturen naar hr@psycholoognederland.org sturen. Voor meer informatie bel Luchie Klein Twennaar, telefoonnummer 06-53116983

Secundaire arbeidsvoorwaarden:
Vakantiegeld
Reiskostenvergoeding
Dertiende maand
Bedrijfstelefoon
Flexibele werkuren
Pensioen
Vrijdagmiddagborrel
Budget voor professionele ontwikkeling
Contractduur 12 maanden

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Bepaalde tijd, op ZZP basis ook mogelijk

Salaris: €4.619,00 tot €6.373,00 /maand bij dienstverband

Solliciteren:
Graag ontvangen wij een CV en een sollicitatiebrief. Je kan ze versturen naar hr@psycholoognederland.org

Voor meer informatie over de vacature kan je bellen naar Psycholoog Nederland 085 0645864

Neem contact met ons op


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.