Zelfmanagement Beweging

Wil jij je aansluiten bij een groepstraining Zelfmanagement Beweging? Dit kan via je behandelaar.

Zelfmanagement: Module Bewegen

Als je op zoek bent naar manieren om je mentale gezondheid te verbeteren, is beweging misschien niet het eerste dat bij je opkomt. Begrijpelijk, want vaak is het alleen de fysieke meerwaarde van sport en bewegen die we kennen. En hoewel ook de fysieke meerwaarde tijdens deze module aan bod komt, kijken we ook verder. We nemen sport en beweging als middel om je gezondheid op verschillende gebieden te verbeteren, je lichamelijke gezondheid, je mentale gezondheid en je sociale gezondheid. 

De doelstelling van deze module is leren om een gezond bewegingspatroon te integreren in jouw leven . Na het volgen van deze module weet je; 

  • Wat beweging doet in ons lichaam
  • Wat de meerwaarde van beweging is voor verschillende levensgebieden
  • Hoe je bewegen kunt integreren in jouw leven
Praktische informatie

Deze groepsmodule wordt online aangeboden via Zoom en bestaat uit twee inhoudelijke sessies en één follow up. Bij het volgen van deze module, krijg je digitaal een werkboek toegestuurd met daarin de informatie uit de module en de huiswerkbladen.  Voor meer informatie over de data van de bijeenkomsten en tijden verwijzen we je graag naar je behandelaar. Hij of zij kan je aanmelden en je ontvangt vervolgens alle benodigde informatie.

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.