Psycholoog Online

Ben je op zoek naar een goede psycholoog? Dat je je online aan het oriënteren bent naar psychische hulp, is al een stap in de goeie richting! Onze psychologen helpen je graag om je probleem aan te pakken en ervoor te zorgen dat je je weer beter gaat voelen. Kijk vooral verder wat wij voor jou kunnen betekenen!

De behandelingen van Psycholoog Nederland Online worden vanuit de basisverzekering vergoed.
Bel ons op 0850645864 om een intake in te plannen bij onze online psychologen 

Wat een goede stap dat je onze pagina bezoekt. Als je op zoek bent naar een goede psycholoog kunnen wij je zeker helpen. Je kunt bij onze online psychologen met de meeste uiteenlopende psychische klachten en symptomen terecht, zoals:

  • stress en burn-out gerelateerde klachten
  • negatief zelfbeeld en onzekerheid
  • depressie
  • paniekstoornis
  • angststoornis
  • OCD (obsessieve compulsieve stoornis)

Ons deskundige team staat zonder oordeel klaar om je op respectvolle wijze te ondersteunen. Vanuit de basisverzekering worden de behandelingen van Psycholoog Nederland –Psycholoog Online vergoed. De psychologische therapie vormen die wij online kunnen aanbieden zijn onder andere: cognitieve gedragstherapie, EMDR therapie, mindfulness training, oplossingsgerichte therapie, schematherapie en meer.

Je bent op de juiste plek voor hulp en daarmee al ver gekomen, gun jezelf die professionele ondersteuning en ga stap voor stap richting verbetering. Bel ons op 085 0645864!

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.