Stress Management

Groepstraining
Stressmanagement

Wil jij je aansluiten bij een groepstraining Stressmanagement?
Dit kan via de onderstaande button. Je kunt je cliëntnummer opvragen bij je behandelaar.

Hoe ga ik om met stress?

Stress is een heel normaal fenomeen waar we allemaal in het leven wel eens mee te maken krijgen. Een hoge werkdruk, een ingrijpende gebeurtenis binnen je familie, een verhuizing, het verliezen van een dierbare, ziek worden, je baan verliezen, allemaal factoren die voor flink wat stress kunnen zorgen. Wanneer deze stress voor een langere tijd aanhoudt of wanneer de stress meer is dan je kunt dragen, ontstaan er vaak meer problemen. Deze problemen kunnen op mentaal vlak zijn, maar ook op lichamelijk vlak kan stress voor klachten zorgen. 

In de module stressmanagement is het hoofdzakelijke doel om te leren hoe je op een effectieve manier met stress kunt omgaan. Na het volgen van deze module weet je; 

  • Hoe stress ontstaat
  • Wat de effecten van stress zijn
  • Hoe je stress kunt signaleren
  • Hoe je effectief kunt ontspannen
  • Hoe je stress kunt voorkomen

Praktische informatie

Deze groepsmodule wordt online aangeboden via Zoom en bestaat uit twee inhoudelijke sessies en één follow up. Bij het volgen van deze module, krijg je digitaal een werkboek toegestuurd met daarin de informatie uit de module en de huiswerkbladen. Voor meer informatie over de data van de bijeenkomsten en tijden verwijzen we je graag naar je behandelaar. Hij of zij kan je aanmelden en je ontvangt vervolgens alle benodigde informatie.

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.