Daniel Mauw

Lizzy Ansinghstraat 163-2, 1072 RG Amsterdam

Ik heb van nature een analytische instelling en gebruik deze om jou niet alleen beter te begrijpen maar je ook een spiegel voor te houden over hoe je eigen gedachten en gedrag samen kunnen hangen met waar je mee worstelt.


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij

Ik heb een kalme gesprekshouding en je kunt mij zonder schaamte alles vertellen. Ik heb langere tijd in Luxemburg en Wales gewoond, waar ik niet alleen talenkennis op heb gedaan, maar ook de ervaring dat kleine cultuurverschillen een grote invloed kunnen hebben op hoe mensen met elkaar omgaan. Ik word erg enthousiast van positieve samenwerking.
 

Werkwijze

Bij mij kom je binnen als persoon die met een aantal zaken worstelt en daar hulp bij vraagt. Om mij beter in jouw belevingswereld in te leven, check ik regelmatig mijn eigen assumpties over wat je me vertelt. Ik heb van nature een analytische instelling en gebruik deze om jou niet alleen beter te begrijpen maar je ook een spiegel voor te houden over hoe je eigen gedachten en gedrag samen kunnen hangen met waar je mee worstelt. Ik probeer een goede balans te vinden tussen begrip over de problemen waar je mee zit en welke oplossing je ervoor in de plaats zou willen. Tijdens de behandeling houd ik de wetenschappelijk onderbouwde protocollen uit de cognitieve gedragstherapie aan.
 

Opleiding

Master forensische psychologie van de universiteit Maastricht

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.