Emma Post

Lizzy Ansinghstraat 163-2, 1072 RG Amsterdam Amsterdam

Uit kwetsbaarheid groeit kracht – Siegmund Freud


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij (WO-psycholoog)

Ik ben Emma en ik houd mij al een paar jaar met veel plezier bezig met psychologie. Ik heb de masteropleiding Klinische Neuropsychologie gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens deze master heb ik een jaar meegedraaid op de afdeling psychiatrie in een academisch ziekenhuis, waar ik diagnostiek verrichtte. Daarna heb ik gewerkt op een afdeling voor persoonlijkheidsstoornissen, waar ik cursussen heb gevolgd als Omgaan met Chronische Suïcidaliteit, de VERS-training (Vaardigheidstraining Emotieregulatiestoornis) en GIT-PD (Guideline Informed Treatment for Personality Disorders). Ik ben ontzettend enthousiast over het vak. Dat ik zoveel verschillende mensen spreek die de tijd nemen en mij genoeg vertrouwen om hun verhaal te delen, maakt het werk voor mij bijzonder.

 

In mijn vrije tijd ben ik veel op of in het water te vinden. Ik zeil veel en heb gewerkt als schipper op zeilboten, doe aan duiken en freediven. Ik ben graag actief bezig en vind het daarnaast fijn om samen te zijn met familie en vrienden. Het leven in Amsterdam wissel ik af met een dorpje in Friesland, waar ik ben opgegroeid en mijn rust vind.

 

Werkwijze

Starten met therapie kan overweldigend zijn. Het is voor mij belangrijk om gelijkwaardig dat traject aan te gaan en transparant te zijn. Ik vind het fijn om persoonsgericht te behandelen, met veel aandacht voor de therapeutische relatie, het opbouwen van vertrouwen en het creëren van een veilige sfeer. Zo hoop ik dat je kunt delen wat er in je omgaat en dat we samen kunnen kijken waarin je vastloopt en waar dat vandaan komt. Ik ben open, betrokken en empathisch, kan direct zijn wanneer dit nodig is en hoop dat we tussendoor ook samen kunnen lachen.
Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.