Natasja Veldman

Lizzy Ansinghstraat 163-2, 1072 RG Amsterdam

“Een behandeling zie ik als een samenwerking, met jouw hulpvraag als vertrekpunt.”


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij

Mijn naam is Natasja Veldman en ik ben werkzaam bij Psycholoog Nederland als psycholoog. Een behandeling zie ik als een samenwerking, met jouw hulpvraag als vertrekpunt. Je eigen sturing in het behandelproces (binnen en buiten de sessies) is van belang om samen te zoeken naar oplossingen op maat en doelgericht te werken op weg naar verbetering. Ik help je je patronen te zien en te begrijpen waarom dingen gaan zoals ze gaan. Daarnaast geef ik je handvatten of oefeningen om dingen anders te proberen of te ervaren. Ik vind het belangrijk dat je je veilig en op je gemak voelt bij mij. Als behandelaar ben ik iemand die rustig en geduldig is, goed kan luisteren, empathisch is en erkenning geeft. Ook kan ik je confronteren door een spiegel voor te houden, zodat de nodige stappen in de behandeling kunnen worden gemaakt. Ik behandel cliënten met de meest uiteenlopende klachten en symptomen, zoals stress en burn-out gerelateerde klachten, negatief zelfbeeld, sociale angst, ziekte-angst, traumagerelateerde klachten, depressie, ADHD, paniekstoornis of OCD.

Werkervaring

– Docent Psychologie, Vrije Universiteit van Amsterdam
– Ervaring opgedaan bij Mentrum in Amsterdam, waarbij ik gewerkt heb met patiënten met ernstige psychiatrische aandoeningen.
– Vrijwilliger bij 113 Online Suïcidepreventie in Amsterdam
– Schrijver Project Levensboek bij Humanitas in Almere

Opleiding

– Master Klinische Psychologie, Vrije Universiteit van Amsterdam
– Basiscursus Cognitieve Gedragstherapie
– Basiscursus EMDR
– Basiscursus Schematherapie

 

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.