Quno Post

Lizzy Ansinghstraat 163-2, 1072 RG Amsterdam

Hoe je geest in elkaar zit en welke passies, doodsangsten en razernij erin omgaan, is weliswaar niet jouw schuld, maar jij bent de enige persoon die de verantwoordelijkheid kan nemen om je geest te trainen ten behoeve van je eigen geluk en dat van anderen.


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij (WO-psycholoog)

Mijn naam is Quno en ik ben al een aantal jaar werkzaam als psycholoog. Na mijn master ben ik werkzaam geweest in een tbs-kliniek, heb ik met jongeren gewerkt met een verscheidenheid aan problematiek en ben ik een aantal jaar werkzaam geweest als psycholoog bij het Ministerie van Defensie. De psyche van de mens heeft mij altijd zeer geboeid. Niet alleen door de verschillende denkwijzen die mensen van nature kunnen hebben maar ook wat voor invloed een bepaalde gebeurtenis op mensen hun manier van denken kan hebben. Dit houdt in dat het brein voor een groot deel kneedbaar of veranderbaar is wat mijn werk interessant maakt. Hiernaast vindt ik het fijn om mensen te helpen wat mijn passie voor mijn werk compleet maakt. 

 

Werkwijze

In de behandeling vind ik het in eerste instantie belangrijk dat jij jezelf kan zijn. Dit zorgt voor openheid richting elkaar waar we erg veel mee kunnen bereiken. Het is belangrijk dat jij je gehoord en erkent voelt maar dat ik ook op momenten kritisch naar je kan zijn waardoor wij niet helpende gedachten of gedragingen kunnen doorbreken. Het veranderen van deze gedachten en gedragingen vraagt om veel oefening. Ik zal hierbij handvatten aanreiken en je zo nodig sturen waarna op den duur jij zelf deze patronen leert herkennen en doorbreken. 

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.