Psycholoog Bergen op Zoom

Ben je op zoek naar een goede psycholoog? Dat je je online aan het oriënteren bent naar psychische hulp, is al een stap in de goeie richting! Onze psychologen helpen je graag om je probleem aan te pakken en ervoor te zorgen dat je je weer beter gaat voelen. Kijk vooral verder wat wij voor jou kunnen betekenen!

De behandelingen van Psycholoog Nederland – Bergen op Zoom worden vanuit de basis verzekering vergoed.
Bel ons op 0850645864 om een intake in te plannen bij de psychologen in Bergen op Zoom.

Ben je op zoek naar een goede psycholoog in Bergen op Zoom? Dan ben je bij Psycholoog Nederland aan het juiste adres. Onze psychologen helpen je graag en pakken samen met jou het probleem aan, zodat jij je beter gaat voelen. Ontdek wat we voor je kunnen betekenen!

De behandelingen door onze psychologen in Bergen op Zoom.

Onze psycholoog in Bergen op Zoom heeft een breed aanbod aan behandelingen. Je kunt bij ons dan ook terecht voor verschillende psychische klachten. Hierbij kun je onder andere denken aan:
• last van paniekgerelateerde klachten, een angststoornis of depressie
• een overspannen gevoel en/of last van burn-out verschijnselen
• een negatief zelfbeeld

Dit zijn zeker niet de enige klachten waar we je mee kunnen helpen. Ben je benieuwd naar ons volledige aanbod? Bekijk dan al onze behandelingen.

Onze werkwijze

Het team van Psycholoog Nederland bestaat uit vakbekwame psychologen die je graag helpen met je klachten. Om dit op een zo goed mogelijke manier te kunnen doen, bieden we verschillende soorten psychotherapie aan, waaronder zowel monodisciplinaire als multidisciplinaire behandelingen. Voorbeelden van therapieën die we aanbieden, zijn oplossingsgerichte therapie, cognitieve gedragstherapie, schematherapie, mindfullness-based cognitive therapie en EMDR- therapie. Voor we aan de daadwerkelijke behandeling beginnen, hebben we altijd eerst een intake. Dit zorgt ervoor dat we zo goed mogelijk een persoonlijk behandelplan kunnen opstellen.

Onze psychologen in Bergen op Zoom helpen je graag.

Onze psycholoog in Bergen op Zoom staat klaar om je te helpen. Wil je graag weer goed in je vel zitten? Bel ons dan op 085-0645864 en maak een afspraak voor een intake!

Kom ik op een wachtlijst te staan?

Garanties kunnen we niet geven, maar we streven ernaar om geen wachtlijsten te hebben bij onze psycholoog in Bergen op Zoom. Een afspraak voor een intake kan vaak al binnen een week plaatsvinden.
Als je snel aan je behandeling wil beginnen, kan dat dan ook vaak bij onze Psycholoog Nederland.

Vergoedt de verzekering jullie behandelingen?

De behandelingen in ons aanbod worden door de basisverzekering vergoed. De voorwaarde hiervoor is wel dat je een verwijsbrief hebt van bijvoorbeeld je huisarts. Of de hele behandeling vergoed wordt of een deel ervan hangt af van je zorgverzekering. Wil je over dit onderwerp meer weten?
Bekijk dan onze pagina over vergoedingen.

Hoe wordt de kwaliteit van de behandelingen gewaarborgd?

Om je te kunnen voorzien van goede behandelingen is het uiteraard van belang dat onze psychologen hun werk zo goed mogelijk doen. Daarom volgen ze regelmatig cursussen en workshops om up-to-date te blijven en dienen ze zich te houden aan de regels van de Nederlandse Zorg
Autoriteit. Daarnaast vullen al onze cliënten aan het einde van de behandeling een vragenlijst in over hun tevredenheid. Bij negatieve feedback gaan we eraan werken met de desbetreffende behandelaar. Zo zorgen we voor een optimale tevredenheid van en beste resultaat voor onze
cliënten.

Het behandelteam

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.