Igor Versteegh

Emmastraat 53, 1213 AK Hilversum

“Ik ben ervan overtuigd dat vrijwel iedereen met een beetje ondersteuning in staat is grote stappen te zetten vanuit zijn of haar eigen kracht.”


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij (WO-psycholoog)

Al vanaf jonge leeftijd ben ik geïnteresseerd in de psyche van de mens, het ontstaan van psychische problemen en het vinden van bijbehorende oplossingen. Ik voel me dan ook ontzettend thuis in het beroep als psycholoog. In mijn behandelingen stel ik me positief en analytisch op, en is verbinding een kernwaarde. Samen zullen we de problemen in kaart brengen en een passende aanpak ontwerpen. Ik ben ervan overtuigd dat vrijwel iedereen met een beetje ondersteuning in staat is grote stappen te zetten vanuit zijn of haar eigen kracht. Soms kan het zo fijn zijn als er even iemand met je meedenkt en je bewust maakt van je eigen mogelijkheden. Wat meer inzicht in je eigen gedragspatronen, denkwijze en persoonlijkheid kan ontzettend waardevol zijn. 

Werkwijze

In mijn behandelingen maak ik veelal gebruik van cognitieve gedragstherapie, schematherapie en EMDR. Doorgaans behandel ik trauma, angst, paniek, OCD, depressie en persoonlijkheidsproblematieken.

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.