Sjoukje Okma

Emmastraat 53, 1213 AK Hilversum Hilversum

Kenmerkend aan mijn werkwijze is betrokkenheid, enthousiasme en humor.


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Werkwijze

Kenmerkend aan mijn werkwijze is betrokkenheid, enthousiasme en humor. Een beter inzicht in je klachten en persoonlijkheid kan vaak al veel doen. In de behandeling maak ik gebruik van verschillende werkzame methoden en strategieën uit de gangbare therapeutische stromingen. Met jou richten we ons op meer regie over je klachten en een betere kwaliteit van leven. Ik ben flexibel in mijn aanpak waarbij ik met jou afstem wat individueel het beste bij je past. Ik vind het belangrijk dat je je op je gemak voelt en dat je de veiligheid ervaart om je problemen te kunnen delen. Zelf ben ik een goed luisteraar maar kan ook confronterend zijn waar nodig.

Over mij

Tijdens mijn studie psychologie heb ik al veel in de psychische zorg gewerkt. Na mijn studie heb ik om verschillende redenen besloten een andere werkkring te zoeken. Zo heb ik in de ICT, Sales en de Werving en Selectie (Michael Page) gewerkt. Meer dan 10 jaar geleden heb ik het vak van psycholoog weer opgezocht. Dit biedt mij de uitdaging, plezier en zingeving in werk die ik nodig heb. Ik heb werkervaring opgedaan o.a. via SpecialistenNet (Arbeid en Gezondheid), OCA en Merem (revalidatie chronische pijn) en mijn zelfstandige praktijk als psycholoog. Voor de overstap naar Psycholoog Nederland eind 2020 heb ik 2 ½ jaar gewerkt bij Arkin Basis GGZ in Almere. Je kunt bij mij terecht met uiteenlopende klachten, zowel in de basis als de specialistische GGZ.

Opleiding

  • Schematherapie (basis- en vervolgcursus)
  • Cognitief Gedragstherapeut, VGCT
  • Acceptance and Commitment Therapy
  • EMDR
  • Klinische en Ontwikkelingspsychologie, RU Leiden (1995)

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.