Katharina Steuernagel

Mariahoek 6, 3511LD Utrecht

Als behandelaar vind ik het belangrijk dat jij je op je gemak, begrepen en gezien voelt. Hierbij staat het maken van een goede verbinding met elkaar voorop, waarbij ik steeds transparant ben over mijn manier van werken.


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij (WO-psycholoog)

Mijn naam is Katharina en ik ben werkzaam als psycholoog bij Psycholoog Nederland in Utrecht. Ik geef kortdurende behandelingen, langdurige trajecten in de specialistische ggz en groepstrainingen. Binnen de individuele gesprekken werk ik zowel in het Nederlands als ook in het Engels en Duits.

Als behandelaar vind ik het belangrijk dat jij je op je gemak, begrepen en gezien voelt. Hierbij staat het maken van een goede verbinding met elkaar voorop, waarbij ik steeds transparant ben over mijn manier van werken. Tijdens onze gesprekken wil ik je helpen om contact te maken met je eigen gevoel en om jezelf beter te leren kennen en begrijpen. Omdat dit proces confronterend en moeilijk kan zijn, zorg ik voor een veilige, warme sfeer. Hierbij ga ik geduldig, onbevooroordeeld en doortastend te werk. Humor, waar gepast, is voor mij een waardevol element binnen de sessies. Ik werk met cognitieve gedragstherapie, EMDR en schematherapeutische technieken.

Opleiding

Schematherapie (basiscursus)
EMDR (basiscursus)
Cognitieve gedragstherapie (basiscursus)
Master klinische psychologie
Master sociale psychologie

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.