Katharina Steuernagel

Mariahoek 6, 3511LD Utrecht

Samen gaan we kijken waar je tegenaan loopt en wat je nodig hebt om geholpen te kunnen worden.


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij

Mijn naam is Katharina en ik ben werkzaam als psycholoog bij Psycholoog Nederland. Al sinds jongs af aan heb ik interesse voor psychologie en het werken met mensen. Ik heb van nature een rustige, open en warme uitstraling. Ik vind het belangrijk dat jij je begrepen en gehoord voelt. Een goede samenwerking vind ik daarom van belang. Ik ben transparant in mijn communicatie en probeer steeds met jou af te stemmen. Samen gaan we kijken waar je tegenaan loopt en wat je nodig hebt om geholpen te kunnen worden. Tijdens onze gesprekken wil ik voornamelijk te weten komen wie jij bent. Dit doe ik door goed te luisteren maar ook waar nodig kritische vragen te stellen. Ik werk zowel in het Nederlands als ook in het Engels en Duits.

Werkervaring

Voordat ik als psycholoog aan de slag ging, ben ik werkzaam geweest als sociaal pedagogische hulpverlener bij verschillende instellingen voor klinische opnames. Hierdoor heb ik werkervaring opgedaan met diverse psychische problematieken.

Opleiding

Master klinische psychologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen
Master sociale psychologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.


Info@psycholoognederland.org
Telefoon: 085 0645864