Lara Verbeek

Mariahoek 6, 3511 LD Utrecht

In de behandeling vind ik het belangrijk om stil te staan bij jouw behoeftes en samen te onderzoeken welke patronen hierbij in de weg kunnen liggen.


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij

Ik ben Lara en ik ben als psycholoog werkzaam bij Psycholoog Nederland. In de behandeling vind ik het belangrijk om stil te staan bij jouw behoeftes en samen te onderzoeken welke patronen hierbij in de weg kunnen liggen. Graag loop ik een stuk mee in jouw proces waarbij ik met je wil onderzoeken hoe je jouw belemmerende patronen kunt doorbreken. Daarbij vind ik het belangrijk om stil te staan bij hoe je bent geworden zoals je bent en wat je al inzet.

Werkervaring

Ik heb veel gewerkt binnen de verslavingszorg (zowel als behandelaar als als sociotherapeut). Hierbij lag de focus naast het behalen van abstinentie van een middel en/of ongewenst gedrag op het doorbreken van onderliggende disfunctionele patronen.

Opleidingen

  • Master klinische psychologie
  • Basiscursus CGT
  • Basiscursus Schematherapie

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.