Maaike Vervloet

Mariahoek 6, 3511LD Utrecht

“In mijn behandelingen staat de behandelrelatie centraal waarin ik aandacht besteed aan een gevoel van veiligheid, vertrouwen en gelijkwaardigheid.”


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

 

Over mij

Ik ben Maaike en ik ben werkzaam als psycholoog bij Psycholoog Nederland. In mijn behandelingen staat de behandelrelatie centraal waarin ik aandacht besteed aan een gevoel van veiligheid, vertrouwen en gelijkwaardigheid. Ik ben van nature een nieuwsgierig en empathisch persoon en ik maak graag vanuit wie ik echt ben contact met wie jij echt bent. Van cliënten krijg ik terug dat ze het gevoel hebben dat ik hun echt zie en bij hun aansluit, maar ook dat ik direct en confronterend kan zijn. Ik ga graag met jou op zoek naar het ontstaan van jouw (belemmerende) gedachten, gevoelens en gedragingen. En met inzicht op jouw patronen gaan we uitproberen welke handvatten jij kan inzetten om die patronen te doorbreken, de verbinding met jezelf te herstellen en contact te kunnen maken met jouw behoeften en verlangens. 

Werkervaring

De afgelopen jaren heb ik bij een specialistische instelling gewerkt gericht op eetstoornissen. Naast de primaire eetproblematiek was er vaak ook sprake van stemmings-, angst-, traumagerelateerde klachten en/of zelfbeeldproblematiek. 

Opleiding

Bachelor- en Masterdiploma Klinische Psychologie (Vrije Universiteit Amsterdam)

Cognitieve gedragstherapie (CGT) basiscursus

EMDR basiscursus

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.