Marike Masker

Mariahoek 6, 3511LD Utrecht

“Ik vind het belangrijk om transparant te zijn en een veilige omgeving te creeëren, waarin je je op je gemak voelt om bij je eigen gevoelens en behoeften stil te staan.”


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij

Mijn naam is Marike en ik werk als GZ-psycholoog bij Psycholoog Nederland. Sinds 2015 werk ik met plezier met verschillende doelgroepen, problematieken en hulpvragen.

Werkwijze

Het is voor mij belangrijk om jou als mens te leren kennen, om de klachten en patronen waar je tegenaan loopt in de context van je levensloop, normen en waarden en sociale omgeving te kunnen begrijpen. Ik vind het belangrijk om transparant te zijn en een veilige omgeving te creeëren, waarin je je op je gemak voelt om bij je eigen gevoelens en behoeften stil te staan. Ik sluit in mijn werkwijze graag zo veel mogelijk aan bij waar jouw nieuwsgierigheid naar jezelf ligt en je eigen interesses en voorkeuren om daar vorm aan te geven. In de behandeling help ik je om realistische doelen te stellen en behapbare stappen te zetten om (weer) meer regie over je eigen leven te krijgen. 

Gegevens

AGB: 94108745
BIG: 19928727625

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.