Merel Pieters

Mariahoek 6, 3511LD Utrecht

“Samen gaan we op zoek naar hoe jij je weer prettig gaat voelen en wat daar voor nodig is.”


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij

Mijn naam is Merel Pieters en ik ben werkzaam als GZ-psycholoog bij Psycholoog Nederland. Als behandelaar vind ik het belangrijk om tijd te maken om te luisteren naar jouw verhaal. Samen gaan we op zoek naar hoe jij je weer prettig gaat voelen en wat daar voor nodig is. Ik ben een open persoon die jou op een steunende en inzichtgevende manier verder wil brengen en ik vind dat humor daar ook bij kan passen. Verder ben ik geïnteresseerd in de werking van de hersenen dus kan ik je ook met enthousiasme vertellen hoe dat in ons hoofd precies werkt. 
 

Werkervaring

Sinds 2016 ben ik afgestudeerd als Klinisch Neuropsycholoog. Sindsdien heb ik ervaring op mogen doen met voornamelijk complexe problematiek. Zo heb ik in de forensische zorg en de verslavingszorg gewerkt, ook heb ik gewerkt met milde problematiek in een vrijgevestigde praktijk. Allerlei problematieken heb ik al in mijn kamer mogen zien en behandelen.

Opleiding

Bachelor- en Masterdiploma Klinische Neuropsychologie (Universiteit Utrecht)
Basiscursus Cognitieve Gedragstherapie (CGT)
Cursus Acceptance and Commitment Therapy (ACT)
 

Gegevens

AGB: 94114627
BIG: 19932848525

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.