Nadine van der Ploeg

Mariahoek 6, 3511LD Utrecht

“Omdat het praten over moeilijke of persoonlijke zaken soms lastig en confronterend is, zorg ik voor een veilige en rustige omgeving en ben ik open in contact, begripvol en geduldig.”


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij (GZ-psycholoog)

Mijn naam is Nadine en ik ben werkzaam als Gz-psycholoog bij Psycholoog Nederland. Als behandelaar vind ik het belangrijk om je zo goed mogelijk te begrijpen, zodat we samen kunnen werken richting herstel van klachten en versterking van positieve eigenschappen. Dit doe ik door goed te luisteren en mijn gedachten over mogelijke redenen en oplossingen voor de klachten met je te bespreken. Daarnaast vind ik het belangrijk om ook te kijken naar de dingen die plezier brengen en positief zijn in het leven. Omdat het praten over moeilijke of persoonlijke zaken soms lastig en confronterend is, zorg ik voor een veilige en rustige omgeving en ben ik open in contact, begripvol en geduldig. Ik werk met cognitieve gedragstherapie, schematherapie en EMDR. Dit maakt het mogelijk te werken aan zowel kortdurende klachten, als aan meer terugkerende patronen in het leven.

Mijn ervaring

Ik werk sinds 2013 als psycholoog en heb ervaring met uiteenlopende doelgroepen in de basis GGZ en in de specialistische GGZ. 

Opleiding

– Postdoctorale opleiding Gezondheidszorgpsycholoog
– Basis- en vervolgcursus Schematherapie
– Basis- en vervolgcursus Cognitieve Gedragstherapie
– Basiscursus EMDR

Gegevens

ABG: 94108252
BIG: 49928737025

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.