Naomi Visser

Mariahoek 6, 3511 LD Utrecht

of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij (Sociaal werker)

In mijn werk vind ik het belangrijk te kijken naar het totaalplaatje. Waar veel hulpverlening gericht is op praten, vind ik het belangrijk ook te kijken naar het lichaam en hierop in te spelen. Dit houdt concreet in dat we niet alleen focussen op het denken, maar ook kijken naar welke signalen/klachten het lichaam afgeeft en hoe je daar zelf invloed op kan hebben. Het brein en het lijf werken samen en de ervaring leert dat beide belangrijk zijn voor een effectieve vooruitgang.

Werkervaring

Ik ben gestart in de jeugdhulpverlening op een residentiële behandelgroep voor adolescenten en hun netwerk. Later ben ik mij vooral gaan focussen op het geven van trauma informed yogalessen op verschillende residentiële groepen.

De afgelopen jaren heb ik voornamelijk gewerkt met mensen met ASS, waarbij ik het aanspreekpunt was voor iedereen die betrokken was bij mijn client. Daarnaast heb ik mijn eigen onderneming waarin ik trainingen geef over lichaamsgericht werken met getraumatiseerde personen en geef ik nog steeds trauma informed yogalessen.

Opleiding

Ik ben afgestudeerd op de Hogeschool Rotterdam als Sociaal Pedagogisch hulpverlener. Daarnaast
heb ik mij verder ontwikkeld op het gebied van ASS en trauma en ben ik gecertificeerd trauma
informed yogadocent.

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.