Nina van Wyk

Mariahoek 6, 3511 LD Utrecht

Ik vind het belangrijk dat jij in de therapie het gevoel hebt dat je alles bespreekbaar kunt maken, zodat jij vanuit een gelijkwaardige samenwerking zo goed mogelijk kan profiteren van de behandeling. Ik creëer de omstandigheden waarin dit mogelijk is door mijn openheid, rust en warmte.


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij (PioG)

Mijn naam is Nina en ik werk als psycholoog bij Psycholoog Nederland Utrecht. Creativiteit is voor mij een belangrijke waarde in mijn leven. Ik probeer dit in mijn werk ook te integreren door de bestaande behandelvormen zo goed mogelijk te laten aansluiten bij wat jou uniek maakt en wat jouw sterke kanten zijn. Ik vind het belangrijk dat jij in de therapie het gevoel hebt dat je alles bespreekbaar kunt maken, zodat jij vanuit een gelijkwaardige samenwerking zo goed mogelijk kan profiteren van de behandeling. Ik creëer de omstandigheden waarin dit mogelijk is door mijn openheid, rust en warmte.
 

Ervaring 

Ik werk sinds 2019 als psycholoog en ik heb veel ervaring opgedaan in het helpen van mensen beperkingen. 
 

Opleidingen

Ik volg momenteel de postdoctorale opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog. 

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.