Suzanne Slagt

Mariahoek 6, 3511LD Utrecht

“Bij een behandeling staat open en transparant met elkaar in gesprek gaan centraal.”


of bel +31 (0)85 064 58 64 om een intake in te plannen.

Over mij

Mijn naam is Suzanne Slagt en ik ben werkzaam als GZ-psycholoog bij Psycholoog Nederland. Als behandelaar vind ik het belangrijk om goed naar je te luisteren, door te vragen tot ik je helemaal begrijp en een veilige omgeving voor behandeling te waarborgen. Bij een behandeling staat open en transparant met elkaar in gesprek gaan centraal. Daarbij gebruiken we allerlei technieken (waarvan de meeste uit de Cognitieve gedragstherapie en Acceptance & commitment therapie) waarvan we weten dat die bij de meeste mensen goed werken, afgestemd op jouw persoonlijke doelen en voorkeuren. In een sessie is er in ieder geval altijd ruimte voor emoties, feedback en humor.
 

Werkervaring

Sinds mijn afstuderen in 2015 heb ik bij verschillende organisaties gewerkt, zowel met specifieke cliëntgroepen (bv. ADHDcentraal en de genderpoli, VUmedisch centrum) als een bredere populatie (bv. bij PuntP en de Utrechtse Psychologenpraktijk). De afgelopen jaren stonden in het teken van het behalen van de GZ-opleiding. Bij Psycholoog Nederland werk ik alweer een paar jaar met veel plezier.
 

Opleiding

Postmaster opleiding tot GZ-psycholoog (Rinogroep)
Basiscursus Cognitieve gedragstherapie (CGT)
Cursus Acceptance and Commitment therapie (ACT)
Cursus Imaginaire Exposure (IE)
Bachelor- en Masterdiploma Klinische Psychologie/Research Master (Universiteit van Amsterdam)

Gegevens

AGB: 94116409
BIG: 59934522025

 

Neem contact met ons op


Wil je snel geholpen worden? Vul het formulier in of bel ons op 0850645864  om een intake in te plannen. Psycholoog Nederland biedt ook veilige & persoonlijke zorg op afstand. 

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.